Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.
Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.

Тонкий матрац на диван Надиванчик

Артикул: БО-МЦ-НАК

Матрац на диван Надиванчик служить чудовим захистом вашого хребта від нерівностей просівшого від старості дивана чи матраца, знімає відчуття натиску пружин на вашу спину та запобігає відчуттю стиків частин дивана. В основі цієї моделі лежить п’ятисантиметровий пінополіуретан високої щільності, який забезпечує комфорт, згладжує нерівності дивана та чудово підтримує хребет людини під час сну. Матрацний чохол Надиванчика виготовлений із тканини жакард, яка добре тягнеться, не мнеться та досить практична у повсякденному користуванні. Ще однією перевагою жакардового наматрацника є те, що він робиться на замку, тобто при необхідності його можна зняти та попрати.

 грн
 грн
Кольорова гама:

Надиванчик важить не багато та має невеликий об''єм, тому рекомендуємо його перевертати якомога частіше і не лише на протилежну сторону, але й за годинниковою стрілкою. При натисканні на нього наприклад ліктем, ви будете більше провалюватися в середину, проте при лежанні на ньому усім тілом, ваша вага буде рівномірно розподілена по всій площині, що створить відчуття зручності та комфорту. Конструкція цієї моделі не передбачає, що вона буде складатися та скручуватися, адже в місцях згину можуть виникнути нерівності, які створюватимуть відчуття дискомфорту. Надиванчик все ж можна скрутити, але в рулон з великим діаметром, і чим більший діаметр, тим краще це для матраца.

Якщо ваш диван чи матрац просіли досить сильно, то тонкий матрац на диван вам не допоможе, адже з часом він прийме форму нерівності, яка буде під ним. Зважте, що Надиванчик не є повноцінним матрацом і аж ніяк не зможе замінити його. Ми класифікуємо Надиванчик, як наматрацник, тому й рекомендуємо своїм клієнтам купувати нові матраци, але якщо вже немає іншої можливості, лише тоді пропонуємо купити матрац на диван.

На Надиванчик ми надаємо гарантію 18 місяців, тобто ми гарантуємо, що наповнювачі, при правильній їх експлуатації, не розлізуться та не розсипляться. Оскільки дивани мають безліч різних розмірів, то ми вирішили розмістити калькулятор, аби кожен клієнт міг купити матрац на диван саме того розміру, який йому потрібен. Проте, для того щоб купити матрац на диван, вам потрібно буде зробити передоплату (для міст, куди доставка робиться нашим транспортом) у розмірі не менше ніж 30 % від його вартості. Для інших населених пунктів, куди Надиванчик доставляється кур’єрськими службами, необхідна 100% передоплата на наш розрахунковий рахунок.

 

 


Зверніть увагу. Необхідною умовою для правильної експлуатації матраца є використання ортопедичної основи з ламелями або ліжка з ламелями чи планками. Відстань між ламелями для пружинних матраців не повинна перевищувати 4-х сантиметрів. Якщо відстань буде більше, то не кожна пружина матиме опору, що може призвести до просідання матраца та втрати ортопедичних властивостей.  Відстань між ламелями для безпружинних матраців також повинна становити не більше 5 сантиметрів. А взагалі, краще щоб ламелі клалися з густотою 2,5 сантиметри. Невідповідна відстань між ламелями може бути підставою для відмови в гарантійному обслуговуванні.

Термін виготовлення:
від 2 до 5 робочих днів з моменту отримання оплати або завдатку.
Висота матраца на диван: 5-5,5 см
Обшивка:
Тканина жакард, що знімається
Наповнювач:
Пінополіуретан

Доставка

Ми пропонуємо доставку власним транспортом матраців і ліжок до будинку/під'їзду в міста: Київ, Львів, Житомир, Рівне, Луцьк, Хмельницький, Тернопіль, Броди, Дубно, Жовква, Гоща, Корець, Новоград-Волинський, Коростишів, Стрий (для замовлень від 20000 грн.) та в інші населені пункти, які лежать на основних трасах між цими містами. Автомобіль може заїхати в найближчі до цих міст населені пункти по тарифу 25 грн\км. Варість доставки товарів на суму до 20000 грн можна дізнатися у наших менеджерів, які будуть намагатися знайти найкращі по ціні та часу отримання рішення. 

Доставка матраців та ліжок вартістю більше 15000 грн. на вантажні відділення перевізника Нова Пошта по всій території Україні безкоштовна. Доставка матраців на адресу платна - від 150 до 450 гривень в межах міст, де є відділення Нової пошти.

Детальнішу інформацію про умови та терміни доставки матраців або ліжок можна дізнатися в розділі Доставка. (див. у правій колонці на сайті)

Оплата

За матраци стандартних розмірів можна розрахуватися при отриманні, за умови оплати мінімального завдатку на розрахунковий рахунок. Матраци нестандартних розмірів віддаємо в роботу після отримання 30-ти відсоткової або повної передоплати. Розрахунок при отриманні або доплата 70 відсотків за нестандартні матраци без додатковий комісій можливі тільки в Києві, Львові, Житомирі, Рівному, Луцьку, Хмельницькому,  Тернополі, Бродах, Дубно, Жовкві, Гощі, Корці, Новоград-Волинському, Коростишеві, та в інших населених пунктах, які лежать на основних трасах між цими містами.

Якщо відправка здійснюється кур’єрською службою, то Ви оплачуєте повну вартість матраца по наших реквізитах або завдаток і решту при отриманні матраца на відділенні Нової пошти. В останньому випадку Вами сплачується додаткова комісія за повернення коштів, так званий, накладений платіж.

З’явилися сумніви щодо оплати – читайте розділ Гарантії (див. у правій колонці на сайті).

Відгуків немає
Поділіться враженням від товару – нам важлива думка кожного.
Акційні пропозиції