Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.
Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.

Недороге дерев'яне ліжко Рената

Артикул: ЕС-ЛЖ-РНА

Рената це класичний мінімалізм у вашій кімнаті. Рената об''єднує в собі сучасний дизайн і простоту форми. Про Ренату часто кажуть - дешево і сердито. Зверніть увагу, що в Ренати низьке підніжжя, а це означає, що ви можете лягати або сідати на ліжко з трьох сторін. Це зручно, комфортно і безпечно. Ліжко Рената зроблене з екологічно чистого натурального дерева бук.

 грн
 грн
Кольорова гама:

Основою під матрац в ліжку Рената служать гнуті букові ламелі. Дерево бук по міцності та надійності можна порівняти з деревом дуб. В той же час, бук легший і дешевший за дуб. Ціна на ліжко вказана без матраца.

Рената найдешевша модель з усіх букових ліжок, які представлені у нас на сайті. Це не означатиме, що це ліжко в чомусь поступається за якістю. Вся справа в тому, що, купуючи Ренату, ви не переплачуєте за додатковий дизайн.

У комплект до ліжка Рената зазвичай купують тумби Т2 і комод Тесса. Якщо ви плануєте таку покупку, тоді рекомендуємо замовляти все разом. В іншому випадку можлива відмінність у відтінках.

Ширина спального місця може бути 80, 90, 120, 140, 160, 180 сантиметрів, а довжина 190 або 200 сантиметрів. Врахуйте, що саме ліжко трохи більше, ніж розміри спального місця.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Враховуючи велику кількість підробок і недобросовісні умови продажів на сучасному меблевому ринку, компанія-виробник затвердила перелік авторизованих дилерів продукції торгової марки Estella. Ліцензії отримали одразу декілька підрозділів Мебліки:

  • інтернет-магазин:  222-7719;
  • стаціонарний магазин: 111-5922.

Перевірити ліцензію можна на офіційному сайті виробника. У розділі «Сервіс» вводьте номер ліцензії і ви отримаєте підтвердження нашої співпраці з одним із найуспішніших підприємств країни в галузі виготовлення ліжок.

Нові терміни виготовлення ліжок торгової марки Естелла на найближчі місяці.

Моделі Аммі, Венеція, Венеція Люкс, Діана, Дует, Дует Плюс, Нота, Нота Плюс, Рената, Рената Люкс, Титан виробник бере зобов’язання виготовити в терміни:

  • кольори 102, 107 - 35-45 робочих днів;
  • кольори 101, 103, 105, 106, 108 - 20-30 робочих днів;
  • кольори 104 - 10-20 робочих днів.

 Ліжка з підйомним механізмом Селена, Селена Аурі будуть готові за:

  • 25-35 робочих днів в кольорах 102, 107;
  • 15-20 робочих днів в кольорах 101, 103, 105, 106, 108;
  • 10-20 робочих днів в кольорі 104.

 Комоди та тумби серії  Вега і Тесса, підліжкові шухляди та планки безпеки Естела виготовить в:

  • кольорах 102, 107 за 35-45 робочих днів;
  • кольорах 101, 103, 105, 106, 108 за 20-30 робочих днів;
  • кольорі 104 за 10-20 робочих днів.

Не забувайте про величезний склад готової продукції на фабриці у Львові. Перевірити наявність ліжка на складі допоможуть наші менеджери або програма, яка вмонтована в опис кожного товару торгової марки Естелла.  

Габарити:

по довжині: + 8 см до розміру спального місця

по ширині: + 6 см до розміру спального місця

висота узголів''я - 67 см

висота спального місця, з матрацом 18 см - 47 см

Властивості:

Матеріал ліжка - дерево бук.

Фактура дерева щит або масив.

Покриття - високоякісний лак.

Основа під матраци - ортопедичні ламелі.

Стандартна відстань між ламелями - 4 см.

Власним автомобілем магазин Бонато безкоштовно доставляє замовлення на суму від 20000 гривень просто до вашого будинку чи під’їзду в такі міста: Київ, Львів, Житомир, Рівне, Луцьк, Броди, Дубно, Кременець, Жовква, Гоща, Корець, Новоград-Волинський, Коростишів, Мукачево, а також населені пункти, розташовані на трасах між указаними містами.

Якщо живете недалеко від цих міст, замовляйте перевезення до своєї домівки. Економте свій час та кошти на вантажне таксі – доплачуйте всього 20 гривень за кожен кілометр з’їзду з траси та отримуйте замовлення цілим і неушкодженим.

Безкоштовно доставляємо замовлення на суму понад 15000 гривень на будь-який вантажний склад Нової Пошти по Україні. Якщо ви живете в місті, де є відділення цього перевізника, можете замовити доставку на власну адресу. У такому разі потрібно буде доплатити від 150 до 450 гривень за кожну одиницю товару.

У містах Київ, Львів, Житомир, Рівне, Луцьк, Ужгород, Броди, Дубно, Кременець, Жовква, Гоща, Корець, Новоград-Волинський, Коростишів, Мукачево, Свалява, Стрий за ліжка, які є у нас на складі, можна розрахуватися при отриманні. Постійне оновлення складу відбувається в електронному режимі, а на складі виробника більше 3,5 тисяч ліжок. Якщо ліжко потрібно замовляти, то ми просимо своїх клієнтів робити від 10 до 30% передоплати, а решту грошей доплатите при отриманні товару. Якщо відправка здійснюється перевізниками і наперед був перераховий лише завдаток, то послугу післяплата (накладений платіж) оплачує замовник на відділенні кур'єрської служби.

З'явилися сумніви щодо оплати - читайте розділ Гарантії.

Ціна ліжок вказана без урахування зборки. Зборка ліжок нашими співробітниками можлива тільки в містах Рівне та Луцьк. Вартість збирання обговорюється в кожному індивідуальному випадку.

Термін виготовлення всіх ліжок, комодів та приліжкових тумб становить до 38 робочих днів. Про зміни у термінах виготовлення ліжок, ми повідомляємо в розділі новини.

Відгуків немає
Поділіться враженням від товару – нам важлива думка кожного.
Акційні пропозиції