Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.
Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.

Наматрацник з бязі

Артикул: БО-АК-НАМ
Наматрацник це ваша перша річ у догляді за матрацом, оскільки він легко переться і швидко сохне. Крім того, наматрацник захищає чохол матраца від забруднення плямами, а наповнювачі матраца від потрапляння пилу. Головною його перевагою є те, що він зовсім не змінює ортопедичних властивостей матраца.
 грн
 грн
Кольорова гама:

У наматрацниках, що виготовляються на нашому підприємстві використовуються стовідсотково натуральна тканина бязь виробництва Туреччини або Індії, залежно від поставленої партії. Бязь – це стовідсоткова бавовняна тканина. Іноді для збільшення цупкості в бязь додають до 15 % віскози, але це ніяк не погіршує її природні властивості.

Наматрацник шиється таким чином, що по обидва боки кладеться тканина бязь, а між нею синтапон щільністю 100 грамів на метр квадратний. Синтапон додає наматрацнику пухкості та підвищує відчуття комфорту. Зважте, якщо викручувати наматрацник при великих обертах пральної машини, то синтапон може збиватися, тому краще застосовувати делікатне прання.

Для фіксації наматрацника з усіх кутів використовуються резинки, які щільно прилягають до матраца тим самим запобігають його зсовуванню з боку в бік. Завдяки простоті у використанні, додатковому захисту наповнювачів від пилу та невеликій ціні наматрацники є тією складовою, яку просто необхідно купувати разом із матрацом.


Зверніть увагу. Необхідною умовою для правильної експлуатації матраца є використання ортопедичної основи з ламелями або ліжка з ламелями чи планками. Відстань між ламелями для пружинних матраців не повинна перевищувати 4-х сантиметрів. Якщо відстань буде більше, то не кожна пружина матиме опору, що може призвести до просідання матраца та втрати ортопедичних властивостей.  Відстань між ламелями для безпружинних матраців також повинна становити не більше 5 сантиметрів. А взагалі, краще щоб ламелі клалися з густотою 2,5 сантиметри. Невідповідна відстань між ламелями може бути підставою для відмови в гарантійному обслуговуванні.

Склад:

Тканина бязь (натуральна тканина) 100 % бавовни

Синтапон 100 гр./м.кв

Доставка

Ми пропонуємо доставку власним транспортом матраців і ліжок до будинку/під'їзду в міста: Київ, Львів, Житомир, Рівне, Луцьк, Хмельницький, Тернопіль, Броди, Дубно, Жовква, Гоща, Корець, Новоград-Волинський, Коростишів, Стрий (для замовлень від 20000 грн.) та в інші населені пункти, які лежать на основних трасах між цими містами. Автомобіль може заїхати в найближчі до цих міст населені пункти по тарифу 25 грн\км. Варість доставки товарів на суму до 20000 грн можна дізнатися у наших менеджерів, які будуть намагатися знайти найкращі по ціні та часу отримання рішення. 

Доставка матраців та ліжок вартістю більше 15000 грн. на вантажні відділення перевізника Нова Пошта по всій території Україні безкоштовна. Доставка матраців на адресу платна - від 150 до 450 гривень в межах міст, де є відділення Нової пошти.

Детальнішу інформацію про умови та терміни доставки матраців або ліжок можна дізнатися в розділі Доставка. (див. у правій колонці на сайті)

Оплата

За матраци стандартних розмірів можна розрахуватися при отриманні, за умови оплати мінімального завдатку на розрахунковий рахунок. Матраци нестандартних розмірів віддаємо в роботу після отримання 30-ти відсоткової або повної передоплати. Розрахунок при отриманні або доплата 70 відсотків за нестандартні матраци без додатковий комісій можливі тільки в Києві, Львові, Житомирі, Рівному, Луцьку, Хмельницькому,  Тернополі, Бродах, Дубно, Жовкві, Гощі, Корці, Новоград-Волинському, Коростишеві, та в інших населених пунктах, які лежать на основних трасах між цими містами.

Якщо відправка здійснюється кур’єрською службою, то Ви оплачуєте повну вартість матраца по наших реквізитах або завдаток і решту при отриманні матраца на відділенні Нової пошти. В останньому випадку Вами сплачується додаткова комісія за повернення коштів, так званий, накладений платіж.

З’явилися сумніви щодо оплати – читайте розділ Гарантії (див. у правій колонці на сайті).

Відгуків немає
Поділіться враженням від товару – нам важлива думка кожного.
Супутні товари
Акційні пропозиції