Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.
Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.

Купити ортопедичний матрац у Тернополі та Кременці.

Купити ортопедичний матрац у Тернополі та Кременці.

Наша компанія відновила поставки матраців на Тернопіль і Кременець. Точніше кажучи, ми не припиняли поставки, але останній рік доставку робили через перевізника Делівері, а це створювало певні незручності для тих клієнтів, які бажали розрахуватися за матрац при отриманні. Тепер у нас з'явилася можливість раз на тиждень поставляти матраци, що дає шанс усім бажаючим купити ортопедичний матрац у Тернополі та Кременці, а також розрахуватися за нього при отриманні та одержати безкоштовну доставку до під'їзду чи будинку.

Відразу хочу звернути вашу увагу, що безкоштовну доставку отримають ті, хто бажає купити матрац в Тернополі чи Кременці вартістю більше 1500 гривень. Якщо вам потрібно замовити матрац нестандартного розміру, тоді ми пропонуємо зробити завдаток у розмірі 30 відсотків, а все інше ви доплатите водію під час отримання вашого замовлення.

Крім того, відтепер у нас буде безкоштовна доставка матраців в смт Вишнівець Тернопільської області та усі населені пункти, що знаходяться по трасі Рівне – Тернопіль. Якщо ваше місто чи село знаходиться неподалік траси, то ми теж можемо доставити вам матрац, але в такому випадку вам слід буде доплатити по 8 гривень в одну сторону за кожен кілометр від траси Рівне-Кременць-Тернопіль. Для прикладу, ви хочете купити матрац в село Великий Глибок, яке знаходиться на відстані 10 кілометрів від Тернополя, тоді доставка матраца вам обійдеться у 80 гривень.

Переваги, які ви отримуєте при покупці ортопедичного матраца:

  • Безкоштовна доставка матраців до будинку чи під’їзду.
  • Розрахунок при отриманні.
  • Гарантія та відповідність ДСТУ.
  • Ви нічим не ризикуєте адже бачите, що купуєте: сподобався матрац - купили, не сподобався… ніхто не змушуватиме Вас його купувати.
  • Ціни на матраци Бонато в Тернополі та Кременці такі ж, як на сайті виробника.
  • Зауважте, що після Тернополя наш автомобіль рухається в сторону Хмельницького, а це значить, що у вас є можливість на умовах безкоштовної доставки купити матраци в смт Великі Бірки, селі Кам’янки та містах Волочиськ і Хмельницький.

Також ми безкоштовно доставляємо матраци у Київ, Львів та Житомир. Крім того ортопедичні матраци Бонато можна побачити та придбати у магазині у Луцьку (проспект Перемоги, 11) та на виставці у Рівному(М. Старицького, 45).


Якщо у вас залишилися ще запитання – телефонуйте, ми зажди раді вам допомогти.

Вдалих вам покупок!


матраци Бонато