Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.
Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.

Ремонт ортопедичних та анатомічних матраців

Ремонт ортопедичних та анатомічних матраців

Наше підприємство спеціалізується на виготовленні ортопедичних і анатомічних, дитячих та дорослих матраців стандартних розмірів, а також за індивідуальними замовленнями, але крім того трапляються випадки їх ремонту та доокомплектації додатковими шарами. До нас часто звертаються люди, у яких є хороше ліжко з підйомним механізмові, але в ньому зносилася обшивка матраца, чи пружини давлять у спину. Ми намагаємося допомогти й таким клієнтам, проте така опція більш доспутна для жителів міст Рівне, Луцьк, та Львів, Дубно, Сокаль, Червоноград, Радивилів, Броди, Буськ, Львів, Жовква, Великі Мости, Горохів, Радехів куди хоч час від часу їздить наша машина. Адже якщо відправляти матрац кур’єрською службою нам, а потім ми знову його відправим вам, то це влетить вам у копієчку. В такому випадку практичніше буде взяти новий матрац. Але якщо ж транспортні витрати не враховувати, і ваш матрац добре зберігся, то можна додати йому наприклад шар латексу, або ж змінити обшивку.

Бувають й інші випадки, коли люди придбали матрац, а він їм зам’який або відчувають, що пружини їм врізаються в спину. В такій ситуації можливе додавання шару кокосу (латексованого кокосового волокна), але в такому випадку швидше за все доведеться міняти обшивку, адже додавання шарів збільшує висоту самого матраца. Проте орієнтуйтеся, що до вартості ремонту матраца додається вартість його розбори, тому іноді виходить, що новий матрац економ класу буде коштувати дешевше ніж ремонт чи доукомплектація вашого старого. В будь-якому випадку, ми шукаємо дешеві рішення для покращення ваших матраців або їх ремонту. Зверніть увагу, що за умови повної завантаженості виробництва, наше підприємство не береться за ремонт матраців.

Ми ремонтуємо тільки матраци власного виробництва